31 Mart 2009 Salı

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HALUK ALICIK




Pazar günü yapılan seçimlerde halkın %36 sının oyunu alarak Nazilli'nin yeni Belediye Başkanı seçilen H.Haluk Alıcık bugün mazbatasını alarak görevine başladı.

Bugün saat 16.00’da ekibi ile belediyeye gelen Alıcık belediyenin girişinde partilileri tarafından karşılanarak kurban kesilerek içeri alındı. Başkanlık makamına merdivenlerden Belediye çalışanlarının alkışları arasında çıkan Alıcık’ı makam odasının girişinde Belediye dire müdürleri karşıladılar. Daire müdürleri ile tek tek tokalaşan Alıcık’ı makam odasında eski Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, CHP, Ak Parti belediye meclis üyeleri karşıladılar.
Nazilli Belediye Başkanı seçilen ALıcık’a bir çiçek vererek görevini devreden eski başkan Aytekin Kaplan; “Halkımızın kararına hepimiz saygı duyuyoruz. Yeni görevinizin size ve Nazilli’ye hayırlı olmasını diliyorum. Bir ağabey, bir dost olarak her zaman yardıma ve desteğe hazırım bunun da böyle bilinmesini isterim. Bu bir bayrak yarışı, 22 ay süren görev sürem içinde Nazilli’mize hizmet etmeye çalıştım şimdi bu bayrağı size devrediyorum. Allah utandırmasın” dedi.
Kaplan’dan çiçeğini alan Nazilli Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık; “Halkımızın teveccühü ile Nazilli Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir göreve seçilmekten çok mutluyum. Bana ve ekibime güvenerek sloganımızda olduğu gibi yüreğini ortaya koyan ve seçilmemizi sağlayan herkese sonsuz teşekkürler ederim.
Bizim belediyecilik anlayışımız proje çerçeveli, sosyal, kültürel ve ekonomik odaklı olacak. Bize oy veren vermeyen her vatandaşımızı kucaklayacak bir hizmet anlayışı temel felsefemiz olacak. Aday olduğumda da dediğim gibi parti rozetimi yakamdan çıkartıp hizmet rozetini yakama takacağım.
İlk olarak kentsel değişim projemizi hayata geçirip Nazilli’nin çehresini olduğu gibi değiştireceğiz. Şehrimize yeni bir ufuk kazandıracağız. Halkımızın içinden hiç çıkmayıp onların sorunlarına çözüm merkezli çalışacağız. Bu düşüncelerle bugün görevimize başlıyoruz. Allah yardımcımız, sizler duacımız olun” dedi.

1 yorum:

dilek dedi ki...

sayın haluk alıcık sizi nazilli belediye baskanı olarak görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.Allah hayırlı işlere vesile olmanızı nasip eğler saygılarla basarılarınızın devam etmesini dilerim...

İzleyiciler